Unik lokal i centrala Vadstena uthyres

Ytan är 290kvm och fördelar sig på 11 kontorsrum, ett gemensamt konferensrum samt ett gemensamt pentry. Totalt finns tre toalettrum varav en med dusch. Under de varmare månaderna finns möjlighet att avnjuta rasten ute på den generöst tilltagna balkongen. Nedan kan du ta del av en utförlig information i form av bilder, videos, guidning i 360 samt planritningar. Kontakta oss idag för mer information>>

Det perfekta området för ditt nya kontor

I huset finns en modern och mysig restaurang som har både lunch- och kvällsmeny och utanför har vi Rådhustorget, vilket i skrivande stund byggs om, och början till ett levande och historiskt promenadstråk med ytterligare restauranger, butiker, affärer, caféer med mera.

Se dig om i området från ca 60 meter över Vadstena

Nytt fräscht torg

Precis utanför lokalen byggs nu torget om med flera inspirerande inslag. Läs gärna mer om ombyggnationen här>>

Se din nya lokal i 3D

Klicka på knappen nedan för att se hela lokalen i 3D.
Ladda ner planritningarna? Klicka på den här länken!
Ladda ner Revitfilen? Klicka på den här länken>>

Gå in i huset och lokalen för att titta runt i 360

Totalt finns tre toalettrum varav en med dusch. Under de varmare månaderna finns möjlighet att avnjuta rasten ute på den generöst tilltagna balkongen. Det är varmhyra som gäller och det finns möjlighet att teckna eget fiberabonnemang. Våningen ska renoveras och vi är öppna för tips och idéer för att möta dig och ditt företags grundläggande önskemål.

Bildgalleri

Här nedan ser du de generösa utrymmena men vi är öppna för dina önskemål och hittar gärna lösningar som optimerar din verksamhet.

Kontakta oss idag

Om oss

Fast hos Berg AB är ett familjeägt företag vilket registrerades under augusti 2006. Vi bedriver uthyrning och förvaltning av egna bostäder. Idag har vi ett 40-tal hyresobjekt i Vadstena, både lägenheter och lokaler. Vi strävar efter att kunna erbjuda våra hyresgäster en trygg miljö med god service. Det ska vara bekvämt att vara hyresgäst hos oss och det är vår uppgift att se till att underhåll, reparationer, uppvärmning och städning av gemensamma ytor sköts på ett bra sätt.

Hos oss får du alltid
  • Personlig service
  • Lösningsorienterat synsätt
  • Skyndsamma reparationer
  • Trygg miljö
  • Snabb återkoppling
© 2020 Fast hos Berg AB